Astrální cestování ve snu

"Dobrý den, mám dotaz, jestli astrální cestování ve snu má nějaký svůj vlastní význam. Za 5 týdnů a 4 dnech jsem zažil ve snu astrální výstup 2x a byl to hrozně reálný pocit. Měl jsem v plánu Vám ještě napsat, že hrozně děkuji za vaše rady a pak jsem se najednou probudil. Ještě těsně před tím jsem si nastavil budik na 3. rano."

Astrální cestování ve snu (ať běžném, nebo lucidním) má pro nás několik významů:

1. Jsme astrální cestovatelé

Někdo chce astrálně cestovat, ale celou tuto záležitost bere pomíjivě. Občas se nad touto myšlenkou pozastaví, představí si, jak skvělé by bylo astrálně cestovat, ale tím jeho snaha končí. 

Ta druhá skupinka lidí ale myšlenku na astrální cestování miluje. Touží celou svou bytostí dočasně opustit své hmotné tělo a poznat astrální svět. Berou ji vážně a stává se součástí jejich života - jak reálného, tak následně snového. 

Tedy astrální cestování ve snu, nám dává jasný důkaz, že po astrálním cestování skutečně toužíme i na hlubší úrovni. 

2. Příprava

Astrální cestování je velmi silný prožitek. Je to tak silné a reálné, až to nahání strach. Toto nepřeháníme! Známe více jak 300 astrálních cestovatelů, kteří již reálně vystoupili a s více jak 1000 lidmi konzultujeme jejich cestu do astrálních sfér... a víte co? Takových 80% se nám přiznalo že jejich první uvolnění astrální těla (proces těsně před samotným vystoupením) zastavili, protože dostali strach. Bylo to pro ně něco nového a bylo to REÁLNÉ! Žádná vizualizace, meditace... Oni se reálně začali točit, propadat, vzlétat.. byli ohromní, nebo naopak malincí. 

Je třeba si věnovat čas a stále tento proces opakovat, až si zvykneme na nové prožitky.

A v tomto nám také velmi pomáhá astrální cestování ve snu. Sám krásně popisuješ, že to bylo velmi reálné. Můžeme si tak na "snovém" pískovišti otestovat, jaké je astrální cestování. Ve snech máme výhodu, že vše je pocitově "lehčí", neberem svět tak vážně a máme více odvahy. Tedy i prožitek astrálního cestování bereme jako samozřemost.

Tuto zkušenost násladně můžeme přenést do hmotného světa a až budeme astrálně vystupovat, již to pro nás nebude zcela neznámý prožitek.

3. Ze snu do astrálu

S trochou praxe se dá ze snu dostat do lucidního snění a následně se přesunout do astrální sféry. Na internetu naleznete mnoho praktik, jako tohoto přesunu dosáhnout. Nám i Vládcům Síly (studentům Astrální akademie) se nejvíce osvědčilo se navrátit ke svému hmotnému tělu, ulehnout do něj a následně z něj již astrálně vystoupit. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat