Sidris rodina: Spojení s vyšším Já

Dobrý den, měla bych na vás dotaz ohledně spojení se svým vyšším Já. Zkoušela jsem otevřít třetí oko. Ležela jsem a soustředila se na bod uprostřed čela. Pak jsem cítila, jak celé moje tělo začíná brnět.... po chvíli brnělo hodně. A pak, jako bych ho přestala cítit. Necítila jsem tlukot srdce, nohy, ruce... ocitla jsem se v naprosté prázdnotě.  Co byl tento stav? Bylo to napojení na vyšší Já? 

Krásný den,

byť vaše otázka zní velmi jednoduše, tak není až tak jednoduché na ni najít odpověď. Nejdříve se musíme naladit na stejnou vlnu v definicích jednotlivých oblastí, abychom si mohly být zcela jisté, že si porozumíme. :-)

Nejníže se nachází hmotné tělo

tedy to, čeho se můžete dotknout. Je to něco jako automobil, který využíváme ve hmotném světě, abychom zde mohli vše ovládat. Jsme zde omezeni časem a prostorem - jsme pouze teď a tady.

Můžeme si pomoci větičkou: "Já jsem šťastný, že se dotýkám stolu."

O něco "výše" 
se nachází astrální tělo neboli naše duše. Je to náplň fyzického těla, to, kdo jsme - šťastní, smutní, optimističtí, agresivní, milující pejsky atd. atd. Pakliže byste astrálně vycestovala, tedy opustila svou duší hmotné tělo, zjistíte, že jste závislá už pouze na čase - existuje jen "teď". Ale omezenost prostoru již mizí - během okamžiku se ocitnete na jakémkoli místě Univerza.

Zde je větička: "Já jsem šťastný."

A ještě "výše"

se nachází naše mentální tělo / vědomí / duch / vyšší Já. Je to naše čisté vědomí, to, čím jdeme skrze prostor a čas, skrze veškeré naše životy. Naše podstata. Neexistuje zde již hmota, prostor, ani čas. 

Naše pomocná větička by zde zněla: "Já jsem."  Váš popis odpovídá tomuto stavu "já jsem"... nic víc... Určitě sama uznáte, že to byl velmi klidný a láskyplný stav. Gratuluji vám, že jste jej mohla prožít. Pokračujte dále a brzy přijdou další stavy poznání.

Mohli bychom pokračovat stále "výše" a "výše", kde bychom se dostali do fáze: "Jsem" (už není definováno já). A pak postupně mizí i ono "jsem" a dostáváme se do nicoty. A dále a dále... 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat