Přechod z posmrtných sfér do vyšších

Přátelé, je nádherný dar spolu jít každým dnem dále a poznávat život ve všech uzlech osudu. Obdarováváte nás příběhy, které jsou opravdu prozřetelné. Více tak poví náš čtenář Stanislav, který svolil abychom byli u ukázkové cesty každého z nás v astrální sféře: Dobrý den, obracím se na Vás jako na odborníka ve věcech mezi nebem a zemí, člověka na svém místě. Celý život jsme měl šťastné manželství, se ženou jsme tvořili harmonický celek, dodávala mi sílu a energii a já jí klid a rozvahu. Nedávná doba se pro můj život stala přelomovou, před půl rokem mi však zemřela na rakovinu a zhroutil se mi svět. Ocitl jsem se na životním rozcestí, tento životní moment a okolnosti s tím spojené, mě vedou na duchovní cestu. Podle lékařů měla s pomocí léčby 90% šanci na vyléčení. Poslední rok, v době nemoci mé ženy, se mi přihodilo pár pozoruhodných událostí, které ale nepovažuji za úplně překvapivé.

Já se ptal toho nahoře, proč to vše?

Ještě před jejím odchodem mi  bylo odpovězeno, že přes bolest a utrpení se dojde k prozření a poznání. Uklidnilo mě to, protože jsem si myslel, že je to vztaženo na moji ženu. Přál jsem si, aby jí bylo pomoženo, jak tady na zemi, tak i nahoře, neboť podle mne to byla čistá duše. V životě neublížila, neuškodila, ráda pomohla, byla přímá a řekla svůj názor, moc jsem si jí za to vážil.

Během této léčby jsem měl sen,

kdy jsem ji v nemocnici šel navštívit a ona se posadila na postel, já se jí zeptal: „ahoj, jak je“ a ona ,

,nic moc, za 3 měsíce umřu“.

Okamžitě jsem otevřel oči a říkal si, že to bude jen sen. Vypudil jsem to z hlavy, nechtěl jsem nic přivolávat, vždyť podle lékařů se uzdraví. Přesně na den za 3 měsíce umřela.

Dále jsme spolu promlouvali

Po její smrti jsem měl několik dalších „snů“, kdy jsme spolu komunikovali, o tom jsem na  sto procent přesvědčený.  

1. měsíc Ve snu jsme spolu a žena říká, že je tam šťastná a spokojená, ale dostat se sem je obtížné.  

2. měsíc Před spaním jsem se několikrát ptal, co mám teď dělat, jak se mám ve své situaci zachovat, ať mě přijde navštívit.  V polospánku k ránu mě navštívil její hlas, myšlenky, že se nemůžeme vidět (je založena na jiných vibracích), že se nemůžeme slyšet (dorozumívají se na jiných frekvencích), ať se netrápím, nesmutním, ať se raduji ze života, užívám si života a jsem šťastný.   

3. měsíc Jsem s ní, ale už to není tak jasné a konkrétní, ulevilo se mi a už nejsem tak smutný  

4. měsíc Poslední sen, kdy se se mnou loučila, hladili jsme se s tím, že už nikdy nepřijde a neuvidíme se, bylo to beze slov, spíš pocitově, ráno jsem se vzbudil klidný, vyrovnaný, smířený s osudem.

Před smrtí,

asi tři měsíce, jsem se v duchu ptal, jak bych jí mohl pomoci. Dostal jsem poměrně detailní návod přes automatické psaní, ale žena už cítila konec a její tělo bylo zdecimované chemoterapiemi. Pokud se ptáte na automatické psaní, pak jsem ráno prostě sedl, vyčistil si mysl a začal psát. Jasně jsem věděl, co by jí pomohlo, mělo to hlavu a patu.

Budu dělat, co mě baví

Jsem sám, přemýšlím o své budoucnosti, jedno vím jistě, budu dělat, pokud to půjde, co mě baví. Budu mít klid a mír v duši a dobré srdce. Vždy při mně stál můj anděl strážný, v dětství, kdy se mě pokusil přepadnout pedofil nebo při pádu z 1. patra na beton, při smyku auta na mokré vozovce, vždy jsem si uvědomoval, že zasáhla vyšší moc, v podstatě jsem ze všeho vyšel bez úhony.

Sidris rodina

Cesta meditace je vskutku právě ta pravá, neboť jakmile ovládneme mysl, pak se náš život kvalitativně mění. Zmiňujete se, že "bolestí a utrpení se dojde k prozření a poznání" což je velmi prozřetelné, neboť právě pro poznání pomalého rozvoje, pro pohlazení ale i pohlavek jsme tu. Dokud nás však tato cesta nepřestane doslova bavit a neodejdeme do klidu. Lásky vnitřní. Meditace. Klidu. Nicoty. A opět dále naplnění.

Stále žije

V době tří měsíců do rozloučení s tělem s vámi žena nádherně komunikovala prostřednictvím svého ducha. Zatímco poté jste spolu mluvili, a to musím říci z potvrzených zkušeností - zcela reálně, doopravdy. Vy jste poznal doslova, že vaše žena, vědomí vaší ženy, stále žije.

Vzkaz "jsem tu šťastná a spokojená, ale dostat se sem je obtížné"  je opravdu velmi dokonale vyjádřený, neboť sice se každý dostáváme do posmrtných sfér / astrální sféry, ale ne každý si zde dokážeme udržet láskyplný klid, natož když se posouváme skrze nechtění dále do mentální sféry ducha, kdy je velmi nutné udržet absolutní klid.

A zde pramení, proč se nemůžeme vidět stále, neboť z mentálních sfér je slabá motivace dostati se do hmotného světa. Spíše zapomínáme na vše a zde je vidět velká láska vaší ženy.

Čtvrtý měsíc pak můžeme plesat opravdu klidem až radostí, neboť vaše žena opravdu šla dále, do mentální sféry ducha a dosti možná ještě výše.

Pane Stanislave, vy jste došel k tomu nejlepšímu, co jste mohl, opravdu dělat, co lze, co nás naplňuje, a být přitom v míru, klidu. Toto je právě ona cesta vědomého žití.

Cítím k vám a vašemu poznání úctu, neboť přišlo v době, kdy přesně mělo. Děkuji vám, že jste se podělil o zcela nejlepší možnou cestu. Ať vaše cesta je stále tak klidná, až snad Zenová.

Stanislav

Děkuji za odpověď, jsem rád, že jste mi vše objasnil. Je mi jasné, že mi ženu nikdo nevrátí, takový je osud. Moc si přeji, abychom se někdy v příštích životech setkali a navázali na to, co bylo zpřetrháno. Je taková možnost, když by si to přáli oba?

Sidris rodina

Ano.

Přímá cesta ukazuje odpoutání se od hmoty, prostoru, času a jít i z vyšších sfér dále. Pakliže se však chceme opět navrátit a získávat zkušenosti na Zemi, ve hmotně, pak je to možné už jen chtíčem.

Setkati se ženou se můžete, pakliže to budete chtít, i ve vyšších sférách oba dva. Poté se setkáte i v hmotné sféře.

Musí to být však přání velmi niterné, neboť ve vyšších sférách přestává existovat vše.

Význam má pouze láska, klid, čistota bytí. 

A právě proto Láskyplný svět dává opravdu smysl, tedy jít svým životem zcela vědomě a prozřeně, díky čemuž si vždy vybíráme své působení, byť v jakékoliv sféře bytí.

Veškeré poznání máme všichni.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat