Sidris rodina: Jak mi zaručíte navrácení do těla?

Na webu píšete tolik detailů o vystupování z těla, ale jak mi zaručíte že se zase vrátím zpátky? Nevím co by se stalo kdybych se nevrátil, ale nejednalo by se tak čistě náhodou o stav jako je "kóma"? Víťa

Pojďme otevřít zajímavé téma astrálního navrácení do těla, včetně kómatu. Nejdříve pro začátek, hmota a její dimenze jsou opravdu velmi silné. Navrátit se do těla je velmi jednoduché, někdy až překvapivě moc jednoduché. A nyní, pojďme se do všeho položit.

Mimotělní cestování a kóma

Nastává doslova stavem Nevědomí, kdy člověk opustí tyto dimenze a doslova si užívá vyšší.  V tu chvíli se z něj stává astrální cestovatel  ve vyšších dimenzí, který avšak přesně nerozumí tomu, kde se ocitá, a tak se se vědomě nechce navrátit zpět do hmoty. Měl jsme možnosti mluvit s lidmi v kómatu a často si těchto stavů užívají.

a) Astrální cestování

Z běžného života známe tyto případy v případě nemocného těla, nebo životních problémů. V tomto případě je důležité, aby se podpořilo jejich hmotné tělo, či pomohla vyřešit situace, kvůli které se nechce navrátit do tohoto hmotného Dobrodružství.  

b) Mentální cestování

Nebo astrální cestovatel již spíše necestuje astrálně, ale získal vyšší stav vědomí, kdy opustil astrální sféru a pokračoval do mentálních sfér. Zde se ocitáme bez času i prostoru. Tyto cesty bychom mohli přirovnat velkému Osvícení, či bychom je očekávali od zkušených. Na začátečníka má často hmotná Síla tak velké působení, že se ani nenaděje a je opět v těle.  

V obou případech

je možné za takovým člověkem cestovat astrálně a rozmlouvat s ním. Je však vždy na něm, zda se nechá přitáhnout hmotnou Silou zpět do aktuálního těla, nebo zda odejde do vyšších sfér.

Vždy se učíme mimotělně cestovat vědomě a se zdravým tělem, které zaručuje vždy plné stáhnutí do hmoty. Díky tomu si užíváme vyšších sfér, kde se pohybujeme na světě bez omezení prostoru, dále pak i času. Při běžném vědomém astrálním cestování, které učíme, a které je zcela přirozené pro každého člověka, bude velký úspěch ocitnout se v astrálním světě nejdříve na sekundy a  později minuty.

Až mnohem později získává schopnost zůstat dále, avšak to již má vždy astrální cestování pod kontrolou díky svému silnému Vědomí. Vždy však slouží mnoho cest, jak nás hmotné Síly stahují zpět, což jako vědomí astrální cestovatelé vítáme a přímo i využíváme.

A díky těmto všem poznatkům jsme mohli všichni společně vytvořit tak přímý, jednoduchý a přirozený kurz, který lze předávat dokonce online, neboť veškeré vedení s veškerými cestami předáváme citlivě, s vědomím stavů, které právě nyní prožíváte. Neboť to samé jsme si prožívali i my.    

Sestoupení do těla

Jakmile prvně vystoupíme z těla, jakožto i po sté, vždy nás hmotné tělo po pár chvil až později minut navrátí nuceně k sobě. Je to stejný pocit jako když se ocitnete v naprosto úžasném a klidném světě ze kterého často nechcete, ale hmotné tělo vás stahuje zpět. A je to tak dobře, neboť ve hmotě hrajete dokonalou hru svého života...   Tip: Pakliže budete kdy vystupovat, mějte však při ruce vždy studenou vodu. Stačí jen maličko pohnout rukou, dotknout se skleničky ... i jen astrální rukou a... jste v tu ránu v těle. Voda, jakožto později i jídlo totiž slouží jako velmi dobrá kotva do těla.     

Pevná mysl astrálního cestovatele

Vystupuji od malička a proto musím říci že je to zcela bezpečné a to v jakékoliv chvíli. Díky tomu vás dokáži navést na tuto cestu a bezpečně po ní společně kráčet. Člověk pouze musí udržet svou vlastní mysl, například pomocí nyní jednoduchého a tak přesného návodu na Tři stupně k rozvoji vlastní mysli.  

Návod na mimotělní cestování

Jistě se podívejte prozatím na návod, který používá v dnešní době velké množství čtenářů. Návod je nyní jednoduchý, pochopitelný a zcela bezpečný. Zde návod na Mentální cestování nebo pak náročnější přímo na Astrální cestování.  

👇👇👇👇👇

Cestujme astrálně společně

✅ Na kurzu AstralniCestovani.cz vás doslova povedu krok za krokem skrze veškeré stavy vědomí, které si vysvětlíme, pochopíme a prožijeme.
✅ Jdeme touto cestou společně, dokud se zcela vy sám nerozhodnete, že nyní půjdete hrdě a sebevědomě sám, se všemi novými poznatky.
✅ Vy vše zvládnete!

Víme a chápeme, co prožíváte

Také jsem šel cestou poznání, pokusů, ověřování, zjišťování a zcela bezpodmínečné důvěry v sebe sama. Jen to mohu předat dále a podpořit vás, že to vy sami zvládnete! Možná by vás zajímal můj životní příběh Sidris.        

A proto vznikla dlouhodobá společná cesta Astrální akademie

🙏 Pro opravdové zájemce, kteří by by chtěli býti s námi v kontaktu každý den po dobu mnoha měsíců, až nakonec celého života, pak  zajišťujeme  Astrální akademii.
🙏 Tvořte svět klidu, pohody, lásky a poznání. Budete tak mít vždy bezpečný a příjemný zážitek, přitom spolu utvoříme rodinu Vládců Síly (studenti Astrální akademie).
🙏 Pojďme se proto spojit. Má to velký smysl.   

Láskyplný svět přeji, plný poznání. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat