Stav bez myšlenek - restart života

Ty chvíle, kdy se nám podaří zbavit se veškerých myšlenek a pouze jsme. Nemyslíme na dech, ani na vnější ruchy. Ocitáme se v nádherném stavu bytí, kdy vnímáme klid, štěstí, lásku a pohodu. Veškeré starosti odchází a my se po návratu cítíme jako znovuzrození. Mluvíme zde o pokročilém stavu ovládnutí své mysli - zastavení veškerých myšlenek. 

Jak na to? 

Nejprve je třeba zvládnout tyto dva předešlé kroky.

Díky nim se naučíme nechat myšlenky volně plynout a my se stáváme nezávislými pozorovateli vlastní mysli a v druhém kroku se naučíme pevně koncentrovat pouze na jednu myšlenku. 

Jakmile toto umíme, můžeme postoupit dále.

Doporučujeme se plně soustředit na dech či část těla (například malíček na levé ruce) a s touto myšlenkou chvilku setrvat. Následně ji odsunout a užít si těch pár okamžiků bez jakékoli myšlenky. Tyto intervaly se budou stále prodlužovat a prohlubovat. Nebude dlouho trvat a v tomto relaxačním stavu vydržíte po dlouhé desítky minut. 

Tento stav je totiž mnohem jednodušší udržet, než se plně koncentrovat pouze na jednu myšlenku.

Co budu prožívat?

Klid, pohodu, lásku, nekonečnost bytí. :) Může se stát, že se tvé tělo rozšíří (jakoby zbaví se svého ohraničení) a ty se rozplyneš do prostoru. Můžeš se ocitat v bílém či černém prostoru, ale ani tento prostor pro tebe v danou chvíli nebude důležitý. Ty pouze jsi... 

Astrální cestování

Tato dovednost a schopnost má minimální vliv na astrální cestování. Pro úspěšné vystoupení z těla je stěžejní ovládnout pouze jednu myšlenku: "Vystupuji z těla." Tento stav bytí nás přesouvá mnohem výše nad samotné astrální cestování. Je důležitý pro posílení našeho Vědomí - tedy umožní nám si lépe vybavit veškeré detaily z astrálního cestování, prožívat lucidní snění apod. Ale na samotný astrální výstup tuto schopnost nepotřebuješ. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat

WEBINÁŘ O ASTRÁLNÍM CESTOVÁNÍ

Ať vás o astrálním cestování zajímá cokoli - my vám vše zodpovíme jako Astrální cestovatelé. Veškeré obavy tak odpadnou a vy budete moci začít objevovat krásy nehmotného světa.

ZDARMA

Audio meditace pro poznání

Realita je odrazem našich vlastních myšlenek…
Právě proto je v našem nejvyšším zájmu prožívat jen ty nejlepší myšlenky, ale to není vždy tak snadné.

Více o audio meditacích