Místo astrálního cestování vnímám dech

"Dobrý den, dnes jsem již po několikáté zkoušel astrálně cestovat a poté, co jsem si uvolnil své tělo, jsem se z něj pokusil vystoupit, ale vždy, když se o to pokusím, tak začnu vědomě ovládat svůj dech…. Mohl by to být důvod, proč se mi nedaří vystoupit? Pokud ano, co s tím mohu dělat? "
Petr Tichý

Sidris rodina

Dech, stejně jako tlukot srdce, může odvádět naši pozornost od astrálního cestování. Je to vcelku běžný jev. Jakmile přijde do mysli myšlenka, která místo toho, aby se soustředila na astrální cestování, začne kontrolovat dech, tak šance na astrální cestování prudce klesají. V tu chvíli totiž pro nás není důležité astrálně vystoupit z těla, ale sledovat náš dech.

V první řadě je určitě potřeba se více věnovat ovládání vlastních myšlenek. Jednoduchý návod zde, nebo je možné si objednat i meditace.

Ovládnutí vlastní mysli je základní stavební kámen pro astrální cestování. Pakliže bys chtěl na své cestě průvodce a jít krok za krokem, již do dvou týdnů spustíme 11 měsíční kurz, který je zaměřen právě na astrální cestování. 

Ale co hned nyní můžeš vyzkoušet,

je technika, díky níž ze svého “problému” uděláš svou super schopnost. :) Ve chvíli, kdy tvou pozornost upoutá dech, můžeš jej využít pro zesílení astrálního těla. Vnímej, jak každý nádech tě ještě více osvobozuje od všech myšlenek a nadzvedává tvé astrální tělo výš a výš.

Nebo má oblíbená technika

každým výdechem ústy nafouknu ještě více své astrální tělo, jako balónek, až je tak veliké a lehké, že se zcela snadno odpoutám od fyzického těla a vydám se prozkoumávat nehmotný svět.

Přeji ti mnoho úspěchů a třeba se uvidíme v kurzu. Určitě se ale ozvi až uspěješ a podaří se ti astrálně vystoupit. Stejně jako ty čtenáři.

 

🥳 Udělejte první krok k úspěšnému astrálnímu cestování díky 11 měsíčnímu online kurzu 🥳

  

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat