Při astrálním cestování jsem potkala silnou bytost

V astrálních sférách se můžeme setkat i s jinou silou / bytostí. Proto je velmi důležité se naučit ovládat své myšlenky - jelikož myšlenky strachu vás budou ochromovat více než ve hmotném těle. Stejně tak myšlenka odvahy vám dá tak velkou sílu, kterou si nyní nedokážete představit. Astrální svět je o pevné vůli a nahromaděné síle - ať jemné a neprolomitelné síle lásky, nebo pevné a nekompromisní síle vůle.  Trénujte každý den 10 minut ovládání své mysli - skutečně se vám to vyplatí nejen v astrálních sférách, ale především v té hmotné. 

Jaké je to být astrální cestovatel? Užijte si příběh Voupo, která astrálně vystoupila

Poslouchala jsem Tvou audio meditace Niterná Síla a opět mi bylo hodně nevolno, motala se mi hlava a měla jsem pocit na zvracení –  vzhledem k tomu, že už jsem toto zažila, tak mě to neznepokojovalo, ale naopak jsem tento nepříjemný stav více prohlubovala. Tentokrát se mi podařilo astrálně vystoupit zhruba na pět minut ovšem přišlo mi to, jako kdyby výstup trval tři hodiny, takže jsem měla možnost se pořádně rozkoukat. Nepodařilo se mi dostat mimo ložnici, pohybovala jsem se pouze v místnosti, ale bylo to neskutečně reálné – chvílemi jsem si říkala, jestli jsem vlastně vůbec vystoupila..... Po nějaké době mě však přepadl nepopsatelně velký strach!  

V místnosti se mnou byla bytost

aspoň tak jsem to vnímala. Jednalo se o něco několikanásobně většího než já, bylo to tmavé jakoby stín a vznášelo se to u stropu. Chvilku jsem byla strachem naprosto paralyzovaná, ale rychle jsem si uvědomila, že se strachem nechci nechat ovládat. Proto jsem se rozhodla v tomto stavu setrvat a zkoušela jsem se uklidňovat (nic se mi nemůže stát, nikomu nedovoluji, aby mne ovlivňoval,

Já jsem Vládce Síly (student Astrální akademie)...

to tedy zabralo, přesto jsem neměla odvahu začít s tou bytostí/s tím stínem, ze kterého šla ohromná síla (vůbec mě nenapadá, k čemu tu obrovskou sílu přirovnat – bylo to něco nepopsatelně obrovského a mocného) komunikovat. A tak jsme byli společně v jedné místnosti – mně se nechtělo za žádnou cenu tento stav opustit, ale neměla jsem dostatek odvahy zapojit se do komunikace, takže jsem dělala „mrtvého brouka“.

Což ten stín/bytost akceptovala jen nějakou dobu, pak se začala snažit ona/on navázat nějakou komunikaci a poklepala mi na rameno.

Cítila jsem to naprosto reálně i na svém fyzickém těle. V tu chvíli se opět dostavil paralyzující strach, takhle otřesně jsem se bála jen jednou v životě, a to při seskoku z letadla. Teď už jsem věděla, že budu muset zareagovat! Bohužel to dopadlo úplně stejně jako u seskoku z letadla, kdy jsem couvla a nakonec nevyskočila – tady jsem se navrátila rychle z astrálního světa do hmotného.

A upřímně, určitý strach či nepokoj ve mne přetrvával po zbytek noci i následující den, protože stát poprvé „tváří v tvář“ takhle ohromující síle je opravdu nezapomenutelný zážitek. Až se mi sem povede dostat příště, tak věřím, že tentokrát budu mít „koule“ na to, abych zjistila, co se za tou neskutečnou sílou skrývá. Ten rychlý návrat do fyzického těla byl však také náročný – bolelo mě absolutně všechno, připadala jsem si, jako kdyby mě někdo zmlátil, to vše bylo doprovázené zimnicí. Nejhůře na tom byly opět ruce (od paží k prstům), měla jsem pocit, že mi snad upadnou, jak byly unavené a vysílené. Únava fyzického těla trvala asi patnáct minut a pak bylo zase vše v pořádku.

Audio meditace Niterná síla

Poznat sami sebe více do hloubky a z různých úhlů pohledu. Výlet do nitra nás samotných pro získání sebevědomí a jistoty. Nahrávka vás provede pohádkovým příběhem přes louku, do jeskyně a následně do majestátního křišťálu. Díky těmto třem sférám, které metaforicky znázorňují naše tři světy (fyzický, astrální a mentální), dokážeme do hloubky poznat sami sebe a pracovat na svém sebevědomí. (Jsi-li Vládce Síly, pak ji od nás dostaneš)

Louka:
Znázorňuje naše vnímání fyzického světa. Jak se na louce cítíte? Jak detailně dokážete vše vnímat? Máte svou nekonečnou louku, nebo okrasnou zahradu? Je váš prostor velký, či malý? Co vše se zde nachází?

Jeskyně:
Symbol naší astrální sféry, našeho charismatu, povahy… Jak jste se zde cítili? Je vám vaše jeskyně příjemná? Co všechno se v ní nacházelo? Bylo vám teplo, či zima? Jak moc jste se zde cítili “jako doma”? Máte zde vše pod kontrolou?

Křišťál:
Naše čisté mentální tělo / vědomí. Zde by se nemělo nacházet nic – jen světlo, láska, klid. Možná můžete vnímat vesmír, hvězdy. Zkuste si zde zanechat čistotu. Jste to vy… vaše nejvyšší část, která jde skrze prostor a čas, vaše podstata kráčející skrze všechny životy.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat