Cestování v čase: příčina a následek mentálního cestování

"Když při astrálním cestování může duše cestovat do budoucnosti i minulosti, tak mě zajímá, zda v situaci,kdy někdo při astrálním cestování odcestuje do minulosti třeba 10 let zpátky, do doby, v niž se stala nějaká událost a duši toho astrálního cestovatele se podaří jí zabránit nebo před ní varovat (třeba napsat někomu, koho chci varovat), zda tím můžu změnit budoucnost, resp. Přítomnost??
Děkuji předem za vaši odpověď.:-)
Radek Fiala"

Krásný den, Radku,
co se týká přímo astrálního cestování, tak tam je pohyb v čase velmi omezen. Existuje tam pouze přítomnost, která je z pohledu našeho vnímání času mírně flexibilní - např. když já vystoupím ze svého těla ve 12 hodin a vy v 16 hodin, tak se dokážeme v astrálním světě přesto potkat. Ale tím je jakýkoli “pohyb v čase” v astrálních sférách u konce. Nelze cestovat několik let zpět, ani do budoucnosti.

Pro takové cestování v čase je třeba se specializovat na mentální cestování.  Mentální cestování je cestování našim vědomím / duchem. Jsou to vyšší sféry, kde již neexistuje pevný čas, a tak na něj pohlížíte jakoby ze shora na filmový pás, který si můžete libovolně přetáčet, k vybrané události se přiblížit a vnořit se do ní.

Takto budete vše vnímat velmi jemně, lehce snově, všechno bude trochu v mlze (oproti astrálnímu cestování, které je velmi reálné a zážitkové). Nejlepší možnost, která se vám zde pak naskýtá, je napojit se na určitého člověka a skrze něj prožívat jeho emoce k dané situaci.

Nic zde však již nemůžete měnit, jste pouze pozorovatelem.  Po takovémto mimotělním zážitku je třeba opět opustit tělo dotyčného, jít do bílého nekonečného prostoru (nad onen filmový pás) a opět klesat ke svému tělu. 

Jak začít?

A) Zde máte návod na samotné mentální cestování. nebo

B) Mentálnímu cestování velmi přiblížíte a to zcela prakticky na naší regresní terapii.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat