Zjišťování předešlých událostí

V Astrální akademii se věnujeme nejen astrálnímu cestování, ale jdeme pěkně krůček po krůčku. Jedním z těchto kroků je i zážitek mentálního cestování. Mentální cestování (neboli cestování našim duchem/vědomím) je tak snadný prožitek, že se zjištěné informace můžou zdát jako výplod naší bujné fantazie. O to více jsou zde nutné důkazy a Petr Novotný si jeden získal:

“Co se týče mě, zkoušel jsem i mentální cestování, a to konkrétně toto. Přišel jsem večer ze cvičení domů, manželka byla ve vaně, děti spaly a v kuchyni byl položený vysavač. Tak jsem si říkal, co se tu stalo ?

No a napadlo mě mentální cestování. Tak jsem se postavil doprostřed kuchyně, rychle se uvolnil a představil si, že se rozprostírám po celé kuchyni, a v duchu jsem se zeptal: "Co se tu stalo ?".

A najednou mi v mysli začal jet film, že moje manželka vysává podlahu. Tak jsem se opět zeptal v duchu, proč vysává, a najednou se ten film v mysli začal přetáčet dozadu (do minulosti), zastavil se a ukázal se mi film, že shodila tělem skleničku. Pak jsem toho nechal a jak manželka vystoupila z vany, tak jsem se ji ptal, co se stalo a ona, mi řekla, že musela povysávat střepy, že shodila jednu sklenici .Tak jsem z toho byl úplně nadšený.

Sice místo, kde ji shodila, bylo o metr jinde, než se mi ukázalo v tom filmu v mysli, ale jinak vše sedělo .Pak jsem si říkal, vždyť je hodně pravděpodobné, že se v kuchyni sklenice rozbíjejí, tak jsem si to mohl vše sám nějak vymyslet, ale pak mi došlo, že to klidně mohlo být jedno z mých tří dětí, mohly vysypat nějaké věci, nemuselo se nic rozbít, pekly buchtu, tak mohly hodně nadrobit apod., tak pak jsem si říkal, že jsem asi fakt nějak mentálně cestoval .“

Sidris rodina:

"Toto je ukázka dokonalého mentálního cestování. Každým takovým dalším cestováním budeš vidět a cítit vjemy ještě více! :) Jinak sklenička metr sem, metr tam - to je v pořádku, v mentálním světě se vše hůře rozeznává. Již toto je pořádný výkon!

Zajímavé je mentálně cestovat v okolí hradů - dotknout se ho a nechat se vtáhnout bývalými událostmi. Poutavé. Na důkazy ovšem již složitější. Určitě trénuj a až budeš chtít se dostat ještě mnohem dále, tak se ozvi a nasměruji tě."

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat