Lžu sama sobě, nebo tvořím lepší realitu?

„Nedokáži lhát sama sobě. Jak si mám říkat: „Mám krásný život, ovládám svou mysl a vše si vědomě tvořím.“ Když můj život nyní tomu neodpovídá a jak tak lžu a lžu… lžu sama sobě, a to není dobré. Můžu říkat: „Přeji si mít krásný život a naučit se ovládat svou mysl…“ S touto definicí se již cítím dobře, ale lhát si nemohu.“
Markéta Dostálová, účastník kurzu Vládce Síly, ročník 2015

Realita je taková, jakou ji vnímáš, a jiná nikdy nebude. Pakliže potřebujeme něco změnit, musíme to změnit teď, a ne v budoucnu. Proto všechny autosugesce a definice našich cílů jsou v přítomném čase, jen tak skutečně změníme náš život v to, co si přejeme.

Sklenička z 50% naplněná vodou (příklad)

Když se na ni podívám a řeknu si: "Je již téměř vypitá, tím jsem si zcela jist. Ale příště až se na ni podívám, tak v ní bude ještě dostatek vody.".

A příště se bude opakovat tatáž situace... opět si povím, že teď ten stav je podle mě reálný: "Vždyť je skoro prázdná, nic se nezměnilo. Ale příště určitě již bude jiná." A tak se budeme roky a roky točit a stále uvidíme tu poloprázdnou skleničku s vodou.

Náš život se odehrává v přítomném čase. Pouze teď se všechno formuje, teď tvoříš svou budoucnost.

A ve chvíli, kdy teď říkáš: "V budoucnu si přeji být šťastná.", tak se tento vzorec kopíruje stále dále a opět ti tedy v oné budoucnosti přijde: "V budoucnu si přeji být šťastná.", a stále dokola.

Když si momentálně budeš říkat: "Teď jsem smutná, ale v budoucnu to bude jiné." Opět se to samé zkopíruje... tedy za měsíc bude tvůj život vypadat přesně tak, jak byl nadefinován...tedy: "Teď jsem smutná, ale v budoucnu to bude jiné." Když ale překonáš onu "lež" a začneš si definovat svůj život v přítomnosti a povíš: "Jsem šťastná a ovládám svou mysl...", tak nyní to na tebe může působit jako lež... ale ty jsi nadefinovala svou realitu, která se ti v budoucnosti bude manifestovat. Tedy skutečně za týden, měsíc, dva, tři (tato doba záleží na tom, jakou máš Sílu tvořit svůj život) se tak skutečně stane.

Ty určuješ svůj život a určuješ ho tady a teď. Nikdy a nikde jindy. Teď a tady, v tento okamžik. Jakmile tedy teď budeš hrát jako nejlepší herečka, že jsi šťastná, i když tomu okolnosti nenasvědčují, ale ty skutečně vidíš skleničku zpola plnou, tak se tvá realita uzpůsobí tomu, aby scénář tvého života reálně odpovídal tomu, co hraješ.

Jakmile teď hraješ "jsem smutná", tak život ti musí nabízet situace, abys mohla hrát roli smutné ženy. Jak by to na tom světě vypadalo, kdybychom tvrdili, že jsme smutní a nešťastní, a přitom nám  do života přicházely samé krásné věci? Já něco chci a ono mi chodí něco jiného? To je nějaký chaos :). Ale když budeš hrát "jsem šťastná", tak se život přizpůsobí.

"Hele, tady je změna role - tady již není smutná, ale šťastná žena..., zde je změna scénáře!! Honem pojďte změnit kulisy, aby to vše odpovídalo." Tedy hraj roli svého nejlepšího života a jako správná herečka své roli maximálně věř, věř v to, co žiješ / hraješ a ono se to vždy změní k tvé roli - ono totiž není na výběr..., ty jsi nejen herec, ale i režisér. :)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat