Astrální cestovatelé přitahují peníze

Jak jsou na tom astrální cestovatelé s finanční hojností? Přečtěte si neuvěřitelný příběh účastníka astrálního kurzu Jaroslava a pod vyprávěním ještě pár řádků od nás.

„Musím vám vyprávět příběh, který se mi stal. V neděli ráno, cestou do Prahy z workshopu astrálního cestování, jsem si povídal s Honzou a on říkal, že každému, kdo astrálně vystupuje, se ekonomicky daří. Ve 4 ráno mě hodil domů a pokračoval do Plzně.

V 7:30 jsem vstal, jelikož jsem nemohl spát, a celý den jsem byl jak přejetý parním válcem. Večer jsem se již chystal spát, ale volal mi šéf, že mě nutně potřebuje v práci. Dělám soukromého řidiče a za job mám 500 Kč. Nebyl jsem z toho nadšený, ale v peněžence 300 Kč, tak jsem nemohl odmítnout. Přes týden nebylo moc práce a o víkendu jsem byl na workshopu.

Odjel jsem svou práci a na nástěnce jsem viděl, že na ráno je tam další zakázka. Byl jsem si jist, že ji pojedu já, jelikož máme s kolegou nepsanou domluvu, že já jezdím ranní a on odpolední. Kolem 10 večer čekám zprávu od šéfa, že mám ráno jet, ale ono nic. Tak jsem sám napsal šéfovi, jestli tam něco pro mě má, a jeho odpověď mě šokovala: „Zítra jede váš kolega.“ To mi přišlo nefér.

On si o víkendu vydělal i za mé směny spousty peněz a já jsem odjel jen jednu jízdu v neděli v polomrtvém stavu. Co to je? To já nechci. Ihned volám kolegovi:

„Ahoj, proč jedeš tu zakázku v 9 ráno ty? Vždyť máme dohodu.“ „Já nevím, proč to dal šéf mně.“ „Hele, jsem bez peněz a potřebuji si vydělat a ty přeci rád spíš až do oběda. Nebo ji snad chceš odjet?“ Čekal jsem, že mi ihned s radostí poví, že je vše ok. Místo toho mi řekl: „Hele nemáš jezdit a utrácet za ty duchovní blbosti, a máš vydělávat peníze.“ „Co ti je do toho, co já dělám ve svém soukromí? Máme snad dohodu!“ „Já jsem teď u kamaráda a celý mi to tu kazíš. Nálada je v háji. Řeš věci se šéfem, a ne se mnou. Tak jsem hned napsal šéfovi a slušně požádal o vysvětlení. Nikdo neodepsal.

Jaké bylo mé překvapení, když později napsal kolega, že mi přeposílá dvě zakázky. Zároveň přidal kázání do života, abych si uvědomil, co je pro mě dobré. Vzal jsem to s úsměvem a měl jsem radost. Z původní nuly hned dvě zakázky. To je fajn. Těším se do práce. Ráno brzy vstanu s pocitem vítězství své vůle a jedu vlakem do práce. Všiml jsem si, jak se na mě lidé hezky smějí, což rozhodně není zvykem.

A jak si tak sedím, tak trénuji navnímání astrálního těla, což jsem se učil na workshopu. Přivírám oči a je mi krásně. Mám rituál: vyjdu z nádraží a hned zamířím na terásku v malém roztomilé benzínce. Povídám si s personálem a najednou se řeč stočila k astrálnímu cestování. Nestačil jsem zírat, jak lidé, které běžně dlouhodobě potkávám, mají stejné zájmy, a já to zjišťuji až teď. Už to začíná… Sid říkal, že si budeme do života přitahovat to, co vyzařujeme. 😊

Poletující tisícovky

Jedu na první zakázku a v mysli se směji. Vidím, jak všude poletují tisícovky, nekonečné množství, a všechny letí ke mně a do mého těla. Jo! Skvělý pocit! Přesně tohle chci. Čekám v letištní hale na zákazníky již přes hodinu, letadlo odbavené, a stále nic. Volám na dispečink. Zkoušeli klienty kontaktovat na mobil, ale byl vypnutý. No nic… storno zakázky, ale mám ještě jednu. Druhý job vyšel podle plánu. Příjemná rodinka s dětmi a hezky se na mě smáli. Vracím se do depa a zase všude samé tisícovky a bum.. rovnou do mě. Samozřejmě jen v mé mysli. Stojím na červenou a v tom ke mně přiskočí hlouček německých mladíků: „Máš tam lidi?“ „Ne…“ „Svezeš nás na adresu…?“ Vypadali sympaticky, měl jsem to cestou, tak proč by ne. BUM… dali mi 1000 Kč, se kterou mi mávli těsně u hlavy.

Mám desetinásobek z rána!

Jedu tedy dál do depa a cinkla mi SMS – další zakázka. BUM, další tisícovka ke mně. A teď mám v peněžence 3 tisícovky, a to tam mělo zůstat jen původních 300 Kč. Mysl je mocný nástroj. Přeji všem krásné dny a myslete na všude létající tisícovky.“  

Astrální cestovatel přitahuje

Za Astrální akademii rozhodně nemůžeme říci, že každý astrální cestovatel automaticky přitahuje peníze. Astrální cestovatel přitahuje to, na co myslí. Tedy jestli máme zdravý vztah k penězům a víme, jak to s nimi je, tak je budeme automaticky přitahovat. Jakmile probudíme vnímání našeho astrálního těla, začínají se naše myšlenky manifestovat ve hmotě.

Některé velmi rychle (během hodin), jiné o něco pomaleji (měsíce). Zároveň ale nikdy nevíme, jak se nám tato myšlenka vyplní, tedy je vhodné důvěřovat a nechat se vést. V tomto příběhu je velmi pravděpodobné, že kdyby nevznikla hádka o jednu zakázku a vše proběhlo podle zvyku, kolega by nedal zakázku navíc. Zároveň, kdyby první zakázka nebyla stornovaná, tak nastane jiný časový sled událostí a Filip nepotká německé mladíky na křižovatce a poslední zakázku už by mohl dostat opět jeho kolega.

Tedy i přes původní negativní události (hádka s kolegou a storno zakázky) jsme se dostali ke splnění našeho přání. Proto je důležité zůstávat otevřený a vědět, že i když ne všechno vychází podle plánů, tak nás to vždy směřuje tam, kam potřebujeme a chceme. Musíme se naučit důvěřovat vnějším událostem.

Jsme velmi zodpovědní za naše myšlenky,

čím dále na naší cestě sebepoznání jsme, tím rychleji se nám vše plní, a nejen to, co si přejeme, ale i v jaké energii danou myšlenku vyšleme. Např. budeme chtít chvilku klidu. Nevinné přání, že? Ale řekněte si to ve chvíli, kdy jste nervózní a chcete klid, protože nic nezvládáte a je toho prostě moc…. Je velká šance, že například onemocníte a budete pár dní ležet v posteli. Ale budete mít onen klid, který jste si přáli. Ve chvíli, kdy vznesete přání s klidnou hlavou, tak je velká šance, že se vám například ozve kamarádka a vezme vám děti na výlet. Opět se dočkáte klidu, ale v jiné energii.

Proto skutečně na všechny astrální cestovatele a Vládce Síly (studenty Astrální akademie) důrazně apelujeme, aby se věnovali ovládání své mysli a každý den aspoň 5 minut meditovali, aby věděli, jak ovládnout negativní myšlenky a vzít jim energii ve chvíli, kdy už jsou "vyřčeny". Je to velmi důležité, můžete si snadno vytvořit nádherný život, ale stejně tak lehce a rychle si ho zničit. A toto je jen na vás.  

Více o Astrální akademii

Více o Workshopu astrální cestování

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat