Sidris rodina: Pomluvy astrálního cestování

Dobrý den, už delší dobu přemýšlím o AC. Ale znám jenom tu teoretickou část. Tu praktickou nikoliv. Chtěl bych vycestovat, ale slýchávám jak od mamky, tak od známé, která rozumí duchovním věcem, že AC je hodně nebezpečné, protože si k sobě můžete do fyzického světa přitáhnout astrální bytosti (larvy, vampíry, někdy i démony) Jak to tedy s těmi bytostmi je? Můžu požádat anděla nebo duchovního průvodce, který mě bude celou cestu doprovázet a chránit? Může mě AC ovlivnit můj život, nebo po duchovní i psychické stránce? Díky za odpověď.

Doopravdy mnoho pověr a pomluv koluje o astrálním cestování, a jak tomu bývá u všech pomluv, šíří je lidé, kteří dané tématice pramálo rozumí a vlastní praktickou zkušenost nemají.

Lidé se přirozeně bojí neznámých věcí, a pokud jsou k tomu ještě nehmotné, tak strach několikanásobně roste.

Předpokládám, že vaše maminka a známá s astrálním cestování nemají vlastní praktickou zkušenost, a jelikož se o vás bojí, tak naprosto pochopitelně se vás od této zcela přirozené zkušenosti snaží odradit.

Negativní informace ovšem můžete slyšet i od astrálního cestovatele, který skutečně opustil své hmotné tělo a navštívil astrální sféry. Rozhlédl se tam, cokoli ho vyděsilo a od té doby prohlašuje, že astrální cestování je nebezpečné.

Už samotné vystoupení z těla je natolik silný zážitek, že pokud na něj člověk není připravený a vystoupí třeba samovolně bez jakýchkoli předešlých zkušeností, tak to na něj doopravdy může působit negativně. Stejně jako na člověka, který nikdy nebyl na kolotoči, a hned ho posadíte na horskou dráhu. Tento člověk bude vyděšený, bude se mu dělat špatně a bude přísahat, že už ho na to nikdo nikdy nedostane. Pakliže si tohoto vyděšeného člověka k sobě vezmeme a vše mu předem vysvětlíme, poradíme mu pár triků, jak zvládat nevolnost, tak tento člověk půjde na horskou dráhu zcela připraven a bude to pro něj nádherný zážitek.

Proto zjišťujte informace od zkušených dlouholetých astrálních cestovatelů, kteří mají s astrálním světem bohaté zkušenosti a již vědí, jak tam vše funguje.

Od ostatních lidí všechny informace berte značně s rezervou.

A teď k samotným vašim otázkám:

Anděl a duchovní průvodce

V astrální sféře je nejlepší obranou vaše pevná mysl. Existuje tam pouze přítomnost, tedy na co pomyslíte, to se hned stane. Tam jste doslova tvůrcem své reality. Tedy pakliže máte pevnou mysl, kterou ovládáte, je astrální cestování zcela bezpečné a průvodce nepotřebujete.

Návod, jak ovládnout svou mysl, si můžete přečíst zde.

Anebo můžete jít postupnou cestou skrze Astrální akademii, kde se vše potřebné naučíte.

Další užitečnou ochranou je vytvoření vlastní sféry, do které vám nikdy žádná bytost či jiné vědomí nemůže zasáhnout. Ani nejzkušenější astrální cestovatel nedokáže proniknout skrze tuto sféru.

Larvy, vampíři a démoni

Zde vás možná trochu překvapím, ale mít u sebe jakoukoli z výše uvedených energií je ve fyzickém těle zákeřnější, než v astrálním. Pakliže se v astrální sféře setkáte s jakoukoli bytostí, máte tu výhodu, že ji vidíte a jen povíte: "NE" a bytost okamžitě zmizí.

Kdežto ve fyzickém světě tyto energie běžný člověk nevidí ani nevnímá, takže je pod jejich vlivem dlouhodobě a je mu to zcela jedno.

Larva se dá docela snadno vytvořit pomocí závislosti, ať je to na alkoholu, cigaretách či televizi. Je to energie, kterou jsme sami vytvořili, a ona následně získala pud sebezáchovy, takže ovlivňuje naše myšlenky a chování natolik, že nás udržuje u závislosti.

Vampíři, démoni a fantomové... Všechny tyto "bytosti" jsou si velmi podobné, jen se liší ve způsobu svého vzniku a udržování.

Tedy tyto energie můžou napáchat více škody, když jsme v hmotném těle a astrální síly nevnímáme, než když je potkáme v astrální sféře, kde se s nimi můžeme velice snadno "vypořádat".

Obranou proti tomuto cizopasení je opět vytvoření vlastní sféry a ovládání vlastních myšlenek. To je alfa a omega všeho.

Jak AC ovlivňuje život, psychiku a duchovní pochopení?

Jedním slovem: VELMI

Nic nezůstane tak, jak to teď je. Astrální sféra je totiž pocitově mnohem reálnější než fyzická. Takže budete mít pocit, že tam žijete a zde ve fyzickém světě sníte. Zcela prakticky zjistíte, že realitu kolem sebe doslova tvoříte vy pomocí svých myšlenek. Vrátíte se do hmotného těla a vše, co budete dělat, již nebude kvůli tomu, že musíte, ale že chcete. Cokoli nebudete chtít dělat, tak dělat jednoduše nebudete. Začnete život ve hmotě brát jako určitou hru a budete vědomě ve hře tvořit.

Vše se změní, ale k lepšímu. Rozhodně je lepší žít vědomě a tvořit si svůj život dle svých nejvyšších úmyslů a nejdokonalejších snů, než jet na autopilota a nechávat se ovládat okolními vědomími a hmotou samotnou.

Kdokoli astrálně vycestuje, byť jen jedinkrát za svůj život, žije mnohem kvalitnější a vědomější život. Stačí se tohoto poznání nebát, ale pochopit ho a využít v praxi k tvoření svého dokonalého života.

Tedy neváhejte a prostudujte si návod na astrální cestování a hned vše uveďte do praxe, ať získáte vlastní poznání.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat